БТА пусна през почивните дни  фотогалерия от София. 125-годишната агенция е

...
БТА пусна през почивните дни  фотогалерия от София. 125-годишната агенция е
Коментари Харесай

Красива София от птичи поглед

БТА пусна през почивните дни  фотогалерия от София. 125-годишната организация е употребила дрон - по тази причина и панорамните фрагменти са направени горе-долу около редакцията на организацията, която се намира на бул. " Цариградско шосе ".

Тук се вижда сърцето на Борисовата градина - с Националния стадион " Васил Левски " и " Българска войска ".


" Васил Левски ", който тъне в зеленина, и към него - едни от най-престижните региони на София: ул. " Гурко ", бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", в далечината - Спортна среща, СУ " Св. Климент Охридски "  и тъй наречените


А това е Полиграфическия комбинат, чиято благосъстоятелност потъна в тайнственост в последните десетина години. Ракурсът е към Орлов мост.

 Най-сетне " Цариградско шосе " с детелината с Алея " Яворов ". Вдясно на кадъра се виждат Паметникът на незнайния боец и друго знаково място за столицата, кото не извади шанс в мутренско-приватизаторските времена - къпалнята " Мария Луиза ".

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР